Aquador 25 WA Evolution

Aquador 25 WAE

Mycket representativ och sjösäker båt av hög kvalitet, jättetrevlig för turer längs Öresund och över till den Danska sidan. Båten gör ca 35-40 knop och är utrustad med hytt för övernattning för 2-3 personer, pentry med kyl och färskvatten, wc med dusch, plotter, bogpropeller, solbädd och mycket annat.

Ryds 23 WA

Ryds 23 WA

Trevlig och mycket sjösäker daycruiser med ”walk around-funktion”, för härliga turer på havet och över till Danmark. Båten gör ca 35-40 knop och är utrustad med hytt för övernattning (2 personer), plotter med ekolod, solbädd, badplattform, vask med färskvatten och mycket annat.

Ryds 23 DC

Trevlig och sjösäker utflyktsbåt av hög kvalitet, utmärkt för turer på havet och över till Danmark. Båten gör ca 30 knop och är utrustad med hytt för övernattning (2-3 personer), plotter, solbädd, badplattform, spritkök, vask med färskvatten, kyl och mycket annat.

Ryds 23 DC

Trevlig och sjösäker utflyktsbåt av hög kvalitet, utmärkt för turer på havet och över till Danmark. Båten gör ca 35-40 knop och är utrustad med hytt för övernattning (2 personer), plotter med ekolod, solbädd, badplattform, spritkök, vask med färskvatten, kyl och mycket annat.

Nimbus 25 Nova R

Mycket trevlig och sjösäker båt av hög kvalitet, utmärkt för turer på havet och över till Danmark. Båten gör ca 35-40 knop och är utrustad med hytt för övernattning (2-3 personer), plotter, bogpropeller, solbädd, badplattform, spritkök, vask med färskvatten, kyl och mycket annat.

2-krona, segeljolle

Svenskbyggd (Marstrand) segeljolle av hög kvalitet som är sjösäker och ofta används av segelskolor och liknande. Båten har storsegel och försegel och visst stuvutrymme. Denna båt ligger på land men sjösätts enkelt med vagn