Våra hamnar

Limhamns småbåtshamn

Småbåtshamnen, Limhamn i Malmö

Aquador 25 WA Evolution

Aquador 25 WAE

Mycket representativ och sjösäker båt av hög kvalitet, jättetrevlig för turer längs Öresund och över till den Danska sidan. Båten gör ca 35-40 knop och är utrustad med hytt för övernattning för 2-3 personer, pentry med kyl och färskvatten, wc med dusch, plotter, bogpropeller, solbädd och mycket annat.

X-rib 21

Buster Magnum

Sportig och sjösäker svenskbyggd utflyktsbåt av hög kvalitet; utmärkt för turer på havet, för vattensport och över till Danmark. Båten gör ca 35 knop och är utrustad med plotter, solbädd, plats för många, wakeboard och mycket annat. Se bifogad bild.

X-rib 21

X-Rib 21

Sportig och sjösäker svensktillverkad 6-meters Ribbåt med ett lättdrivet skrov och en Suzuki utombords fyrtaktsmotor, 70 hk. Båten är försedd med plotter och ekolod, sökljus på targabågen och en förvaringsbox för att hålla packningen torr.

X-rib 21

J/24 Segelbåt

J/24 är en segelbåt som är tillverkad i USA och faktiskt är världens största kölbåtsklass, med totalt över 5.000 båtar världen över. Båten används ofta för kappsegling och är en mycket trevlig och livlig segelbåt. Båten har en rymlig sittbrunn och hytt med dynor och förvaringsutrymme.

Limhamns småbåtshamn

Dockans Marina, centrala Malmö

Uttern D77

Uttern D77

Mycket rymlig och sjösäker båt av hög kvalitet, som tar dig tryggt och säkert ut på Öresund och på både längre -och kortare- båtturer. Båten gör knappt 40 knop och rymmer 9 personer, med sovplats för 5 vuxna. Den har wc, pentry, dusch, bogpropeller, solbäddar och mycket annan utrustning.  
Aquador 25 WA Evolution

Finnmaster P7

Helt ny finsktillverkad kabinbåt av hög kvalitet, jättetrevlig för turer längs kusten och ute på havet. Båten gör ca 40 knop och är utrustad med hytt för övernattning för 2-4 personer, pentry med kyl och färskvatten, wc med dusch, plotter, bogpropeller, solbädd och mycket annat.

Limhamns småbåtshamn

Falsterbokanalen, Höllviken

Aquador 25 WA Evolution

Ryds 23 DC II

Trevlig och sjösäker utflyktsbåt av hög kvalitet, utmärkt för turer på havet och över till Danmark. Båten gör ca 35-40 knop och är utrustad med hytt för övernattning (2 personer), plotter med ekolod, solbädd, badplattform, spritkök, vask med färskvatten, kyl och mycket annat.

Limhamns småbåtshamn

Båstads hamn

Ryds 23 WA Landskrona

Ryds 23 WA

Trevlig och mycket sjösäker daycruiser med ”walk around-funktion”, för härliga turer på havet och över till Danmark. Båten gör ca 35-40 knop och är utrustad med hytt för övernattning (2 personer), plotter med ekolod, solbädd, badplattform, vask med färskvatten och mycket annat.

Ryds 23 WA Landskrona

Saxdor 200 Sport

Härlig och sjösäker utflyktsbåt, perfekt för längre eller kortare dagsturer. Båten har en superläcker design och fina sjöegenskaper, något som gett flera priser, bl a som ”Powerboat of the Year”. Den är utrustad med dubbla plotters med ekolod, sköna säten och stor solbädd, mm.